Ojdoss 35 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nick: OjdossWiek: 16Staż gry Counter-Strike: 5 lat z przerwamiCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Tak.Ile czasu poświęcasz forum?: Dziennie? Jak najwięcej dziennie od 4-10hCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Nie, jestem uczciwym graczemCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warny za spamowanie, i tylko raz ban na zm mod za kampienie ZM, lecz tak naprawdę miałem zw na 2 minDoświadczenie na podobnym stanowisku: Świetne, rozpoznaję bardzo dobrze cheaty z wielu ok. 60 permów były 2 ub z tego co się nie mylę.Informacje o sobie lub uwagi: Informacje: Mam na imię Patryk, interesuję się elektryką, grami i komputerami, mieszkam w małym mieście, w Kamieniu Krajeńskim. Uwagi: Nienawidzę oszustów, cziterów oraz kłamstwa, nie lubię być też pośpieszany i nienawidzę, gdy ktoś mi dyryguje co mam robić. Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum. Jest Przynajmniej 100 postów napisanych na forum. Jest Konto na forum powyżej 2 miesięcy. Jest Chęć pomagania innym użytkownikom. Jest Czyste konto (Brak warnów). Jest (wysłałem już kod o zdjęcie warna) Dobra znajomość regulaminów forum. Jest Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji. Jest (Niekiedy nie ma polskich znaków gdyż jestem na tel.) Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna). Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Nie, jestem uczciwym graczem Żeby mieć o czymś pojęcie, trzeba sie czasem odpalić.. Nie dawno "wróciłeś" do adminowania, teraz chcesz do SupportUB -sorki ale za wcześnie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi