welek1221 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 1.Twój nick: Never say never 2.Nick admina gracza który zawinil:Dawidek 3.Admin/Gracz:Admin 4.Data i godzina : 2012.12.26 Około godziny 17 bodajże 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):AMXBANS i Świadkowie 6.Opis sytuacji: Dostałem bana na zawsze i kazał mi wstawić ss'y, które zrobił, a NIE ZROBIŁ,ponieważ nie ma ich w folderze. Sorry ale jeżeli nie potrafi korzystać za admina to porażka, a tak wgl. daje się bany za to że ktoś lepiej gra? Nie wiem jak to rozwiążecie ale miło się gra na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dawidek raczej umie korzystac z admina bho jest tu 'szefem' wiec napewno masz gdzies te ss'y .Poszukaj w floderze cstrike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bez dowodów to ta skarga Ci nic nie da.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 `Tango, racja bez dowodów szans nie ma ,Dawidek to H@ i wie co robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dawidek wie co robi jak masz bana to powód ma jakis ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 jak to ssów nie masz?-Jaki masz windows?- Pulpit --> start --> wyszukiwarka --> nazwa mapy na której zrobiono Ci ssy jak nie pamiętasz jaka mapa sprawdź w amx.a jest taka opcja , że ssy dostałeś tylko widać czity na nich i nie chce wstawić;p w takim przypadku ub nie dostaniesz bo ssy napewno masz ; ]]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi