Vernon 114 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Chyba jest paru adminow ktorzy od dawna sa nieaktywni i nawet tego nie zglosili. Mysle ze lepiej dac szanse komus innemu (np. Jay, kostek, neclu) niz trzymac tych nieaktywnych. Ktos sie zgadza? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xomib 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 powinni usunąć admina ACABOWI bo w ogóle go nie ma i nie potrafi adminować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 no on na bank musi wyleciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xomib 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ACAB często się wulgarnie wyrażał do graczy i powinni jeszcze usunąć AmY bo w ogóle nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Moim zdaniem admina powinni stracić: -AmY -rappid.rs -Ile Moge A.C.A.B -Shanell Żadnego z tych adminów nie widziałem w przeciągu ostatniego 1,5 tyg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Macie tutaj posta co do Amiego http://forum.cs-classic.pl/topic/18344-amy-ffabf2/ , czekam na więcej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ja jestem rzadziej na serwie, ale wystarczy do mnie napisać na GG / steam czy pw to wejde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmY 3 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Pisałem w sprawie nieobecnosci ; ) . Więc nie ma co krzyczeć . Pracuje , zdaje prawko , gdy mam czas wbijam na serwer i na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 moim zdaniem tym powinien się zająć Opiekun serwera (soot) on przecież wie kto jest nieaktywny przy jakiś okres czasu i wie co trzeba z taką osoba zrobić... Temat zbędny, moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 on chcial zeby inni tez sie wypowiedzieli na ten temat wiec nie jest zbedny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 ja po aktualizacji steama nie moge wejsc na steama.. musze czekac az valve sie ogarnie. tymczasem bede na NS. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Moim zdaniem admina powinni stracić: AmY rappid.rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Shanell przecież pisała nawet że się zrzeka admina więc po co krzyczeć...Amy pisał posta forum.cs-classic.pl/topic/18344-amy-ffabf2/ więc kolejna sprawa zamknięta.Rapida też wieki nie widziałam, ale raczej on nie wróci więc trzeba usunąć.Goka też rzadko ostatnio widuję ale jednak wchodzi.Dajcie szansę Kostusiowi i Dżejowi.Dziękuję pozdrawiam - tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 amy pisal o nieobcenosci, a rappid i shanell admina juz nie maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A kostek i Jay niech do mnie napisza bo mam pewna sprawe do nich P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi