VARKA 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 1.Twój Nick: VARKA 2.Nick admina/gracza który zawinił: AWP Master , XxHITMANxX , RiCo aka. HeadShot 3.Admin/Gracz : Admin oraz 2 graczy 4.Data i godzina: Nie dawno . 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): - AWP Master ---> http://i.imgur.com/IwkV57B.png - XxHITMANxX , RiCo aka. HeadShot ---> http://i.imgur.com/iD35Cj5.png 6.Opis sytuacji: Ciągłe wyzwiska od Nolifów oraz tego co na SS. Płacz o to, że [niby] mam czity -_- ! Codziennie Po Kilka razy Szczególnie AWP Master i RiCo aka. HeadShot . Z góry dziękuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ric00 6 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Varka, jakbyś był miły to byś pokazał o co chodziło,a nie wyciągasz słowa z kontekstu... HITMAN wpadł na pomysł aby napisać z czym kojarzy się z czym mi kojarzy słowo "Warka/ Varka "... Jeśli zostałeś obrażony to przepraszam... a na temat "no lajfów" to jest czysta prawda... ponad 10 godzin codziennie siedzisz, jakbyś nie miał życia poza tą grą @Varka Nie mogliśmy po spokoju się dogadać?? Ja bym cię przeprosił i by było wszystko ok, chociaż wiem, że to była w 100% moja wina. To było zanim dostałem adma, o godz. 12-14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 aha.. dobra ostatnie upomnienie,. dajmy mu szanse... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARKA 0 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Czy a na temat "no lajfów" to jest czysta prawda... ponad 10 godzin codziennie siedzisz, jakbyś nie miał życia poza tą grą haha Pogrążasz się ! To oznacza żeby mnie obrażać ? Za to nie powienieneś mieć drugiej szansy :/ + Tak to mnie obraziło, a te rymy były ze złości kierowane do mnie od was ! Dziękuję dobranoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 ponad 10 godzin codziennie siedzisz, jakbyś nie miał życia poza tą grą Chłopie, a co masz do tego? to on gra. A to UP.. niby nic ale jako admin, - próbny admin masz bardziej zachęcać graczy do grania niż .. to co robisz teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Admin z racji ze przeprosił dostaje 1 i ostatnie upomnienie nastepna taka akcja skonczy sie utratą admina, a z awp master sprawe wyjasnie sam jeszcze ma zalegle cos u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi