Xomib 1 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 1. Nick:Xomib2. Imię:Piotr3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Xomib&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem*Mam 20 lat chodzę do pracy interesuje się sportem jestem kulturalny i spokojny chciałbym żeby na serwerze było spokojnie i miło 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?*od 4 do 5 godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: po robocie czyli około 15 do 2212. Staż w grze Counter Strike 1.6 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 spelnia wymagania i ostatnio czesto go widze na serwie wiec jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Czesto jest na serwie,kulturalny, na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 W sumie czemu nie? Można dać szansę, tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmY 3 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Na tak ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Też jestem na tak-Składka -Wiek -Często na serwerze Zdecydowanie się przyda na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny 1 tygodnia. Po upływie tego czasu jesteś zobowiązany napisać drugi raz podanie i wtedy zobacze czy dobrze sprawujesz się na tej funkcji, tyczy się to także aktywności na forum. Składka zapłacisz po tygodniu. Pisz pw/gg w celu dodania próbnego admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi