MistiQe* . ! 0 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 1.Twój Nick: MistiQe* . ! 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem. (możecie to sprawdzić) @edit Prawdopodobnie to był Admin o nicku Katarzyna.W na takim grał^^ 3.Data i godzina: przed chwilką Godzina 04:14 4.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV, Jak będzie Edutyje i wstawie. Podana godzina jest, więc nie będzie problemu. 5.Opis sytuacji: Gram sobię i gram a Admin Non Stop spamuje na biało(y@) strasznie to irytuje, powiedziałem, żeby przestał a on swoje. Kilka minut później była taka sytuacja, że zostałem 1vs1 z graczem CT. było jeszcze 30sec do końca rundy, więc uznałem, że po woli sobię będę szedł z Gali na resp TT po pakę, zaraz Admin zaczoł mnie Slapować to powiedziałem, żeby się ogarnoł a on znów mnie slapował. Doszedłem do paki szedłem w strone Anarhi i zaczoł znów slapować, więc się zawróciłem i chciałem Zabić Gracza CT a Admin nas dwóch zaczoł Slapować, że ja nie mogłem trafić Gracza CT i Ten drugi Gracz mnie. Admin zachowuje się karygodnie na serwerze, Przeklina itp. Proszę odebrać rangę Adminowi, lub nagrodzić go Warnami. ( Wszysto na demku HLTV będzie) później jak powiedziałem, że Skargę napiszę to Admin mnie wyśmiał i dał mi Kicka z powodem "idz sklapdaj Skargę" to odrazu napisałem. Jeszcze chciał bym powiedzieć, że Admin nie wyrzuca Graczy z Lagami i grać się nie da. Jednym słowem Nadużywa Admina Admina miałem na różnych serverach i nadal mam, więc nie ucz mnie co mam robić, bo regulaminy zawsze czytam^^ Proszę o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji... Pozdrawiam. MistiQe* . ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Troche słabo u Ciebie z ortografią, tak samo jak z grą... Dostałeś slap, bo obserwowałem Cię a nie wykonywałeś celów mapy. Trzeba motywować TT do wychodzenia z respa, aktywnej gry, tymbardziej w nocy. Owszem, po pakę szedłeś, ale nie zostało Ci wystarczająco by wykonać cel, stąd slap słuszny. To, że dostałeś za płacz tylko kicka a nie bana, możesz zawdzięczać tylko mojej osobowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Śmieszą mnie takie bezsensowne skargi, TT ma obowiązek zapieprzać na bs'a i podkładać pakę a koledzy z drużyny powinni asekurować, slap był słuszny. Tyle z mojej strony. Miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Za sam kick "idz sklapdaj Skargę" admin dostaje upomnienie, co do reszty to cię nie rozumiem ani trochę. Utrudniasz grę innym pod pretekstem wbicia kilku fragów, tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistiQe* . ! 0 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Wystarczy zobaczyć demko, slabo u mnie z grą? Staty 43/4 same sie wbiły. Miałeś mi Demko rozpisać i na Ac wrzucić. (HAHAHAHA) zresztą admin zachowuje sie karygodnie dlatego szkoda czasu na taki server gdzie wszyscy robią co chcą ^^ komu ja gre utrudniam ja sie pytam.? Zobacz HLTV i potem się udzielaj.^^ Zostałem sam na innego gracza mając 10hp więc ostroznie szedlem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi