ZOFIA KOPYTLANKA 0 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nick: ZOFIA KOPYTLANKALink do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'resp'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:59575217'[AMXBans] Your IP: '***.**.***.***'[AMXBans] ===============================================Serwer: ODD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=37050 1. Powód bana powinien być bardziej doprecyzowany. Czy za resp dostaje się bana? Dlaczego więc wszyscy gracze na serwerze go nie dostali? W końcu każdy zaczyna rundę na respie. 2. Jeżeli chodziło o kampienie na respie, to powinien być kick. Pierwszy raz mam taką sytuację, nikt mnie nie upominał i od razu ban. 3. Nie byłem na respie. Stałem przed anarchią i ją skanowałem. Admin chyba powinien wiedzieć gdzie jest resp, tak? Proszę zobaczyć na HLTV. 4. Poczekam te kilka minut. Ale proszę o ostrzeżenie admina, bo takie sytuację nie powinny mieć miejsca. I to nie jest pierwszy admin, który nie ogarnia, nie zna podstawowych zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 co Ty wiesz o zabijaniu .... admin bezpodstawnie nie banoje na 30 min za resp , ja czesto spamoje na y@ "resp TT max 30 sec" to juz was powinno budzic do tego zebyscie wyskakiwali z tego respa , raz , drugi trzeci i ban leci, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Już minął Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi