Skocz do zawartości

Ban ;)

MasoN

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Lukasz 'MasoN' Slowinski

2.Nick admina/gracza który zawinił: Bodajże Jimmy.

3.Admin/Gracz : UP

4.Data i godzina: Przed chwilą.

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): O.S.D.I był świadkiem.

6.Opis sytuacji: Więc tak wszedłem na serwerze oczywiście pograć Sobie. Admin O.S.D.I przeskanował mnie i mnie zabił po czym " żartobliwie " napisałem na u@ "palo xd " z uśmiechem na twarzy. O.S.D.I napisał "hahahaha mason :D" bo często Sobie żartujemy. Po czym dostałem bana na 30 minut z powodem "obraza administracji" Ja nie rozumiem Twojego zachowania Jimmy bo jestem pewny, że to Ty dałeś mi bana. Przeczekam go, ale nie powiem wkurzyłem się na Ciebie ;) Dzisiaj Ty Sobie żartowałeś z O.S.D.I i innymi graczami przeklinając przez mikrofon itp, a O.S.D.I na środku napisał " hahaah Jimmy pedał :D " Dziwią mnie takie sytuacje, masz 25 lat widzisz, że Sobie zażartowałem to wlepiasz mi bana, a wiesz jak się zachowywałeś wcześniej :) Przesada moim zdaniem.

to fakt OSDI przesadzil wyjasnilem mu na ADMIN-owskim czacie , nie widzielem zebyscie wczesniej zartowali  , i nie pisze sie takich rzeczy na u@ tylko na say-u , widocznie nie wiesz do czego sluzy u@ , przeklinajac a obrazajac kogos na dodatek na u@ jest karygodne , co wy macie z tym moim wiekiem boli was cos dzieciaki ? dla mnie jestes smieszny piszac ta skarge i wogole jestes dla mnie smieszny , nie bede Cie uwazal za kogos kompetentnego , piszesz w podaniu ze kulturalny a co do czego podchodzisz walisz bluzgami obrazasz jak malo co , skoncz nabijanie postow skarzac sie na mnie co chwile albo plakac bo jestes slaby.

Czemu nie napiszesz jak Ty się zachowujesz na serwerze hm? Napisałem w podaniu, że czasem przeklnę. Nikt nie jest idealny, dobra zamknijcie ten post, bo ban wygasł. Następnym razem też hamuj się ze Swoimi odzywkami.

• Właściciel

To nagraj jego odzywki, jeżeli naprawdę będzie zachowywał się względem innych niekulturalnie to wtedy zostaną z tego wyciągnięte konsekwencje, już nie róbmy z tego serwera wylęgarnie debili, którzy sobie ciągle przeklinają i wyzywają się. Jeżeli ktoś coś takiego robi, zwłaszcza admin TO masz prawo, WRĘCZ obowiązek to zgłosić na forum, no i jeżeli zachowują się też tka gracze.

Nie interesuje mnie powód waszych "wkurwień" na serwerze, wyzywanie innych osób lub nadmierne przeklinanie nie jest wytłumaczeniem i nie interesuje mnie to czy to dla żartu czy dlatego, że ktoś was zdenerwował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności