snowwi 0 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nick:snowVILLELink do SSów:http://www.speedyshare.com/Vw6dW/cstrike.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1421792' [AMXBans] Twoje IP: '84.144.115.23' [AMXBans] =============================================== Serwer:Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl (de_dust2)Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowwi 0 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 zzzzZZzzZZzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowwi 0 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 po co ten pajac jebany mi kaze tu cos wrzucac jak nawet nie raczy zobaczy tego tylko gra sobie dalej frajer ZzZZzzzzzzZzzZZZzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 za obraze administracji w postach jak i w grze ban 1 dzien do tygodnia , przyjac to do wiadomosci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowwi 0 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 macie klaunow nie adminow w tym jebanym cyrku haha nie zdejmuj mi tego perma bo i tak nie ma poco. jebie tu stolcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 OK, nawet nie miałem zamiaru.. po tym napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi