Tofik.^^ 0 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Grałem kiedyś u was oczywiście na serwie. I od nas koleś został przeniesiony do TT chyba się nawet nie zorientował podszedł do hostów i chciał je ratować a potem pisał na chacie : "Nie da się uratować hostów , nie da się uratować hostów.!" Według mnie to była zabawne. Ale ocenicie sami . ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 hehehe ile razy ja tak miałem a potem przez mikro "Nie mogę rozbroić paki... kurwa" itp. ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Przydałoby się kogoś tak nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Bez kitu Beka jak sie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo 0 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 hahahha:p ale musialo to wygladac:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 hahah tak samo kiedys mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Też nie raz tak mam że mnie przeniesie,ja nawet nie zauważę i jest zdziwienie jak chcę kogoś zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TajpaN 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To ja raz miałem tak że mnie przeniosło do TT i w następnej rundzie nie wiedziałem co się dzieje i zacząłem krzyczeć czemu nie mogę zabić TT. Jak admin to widział dał mi bana na 5 min z powodem ogarnij się .Dopiero wtedy zorientowałem się że byłem w TT i dlatego nie mogłem ich zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Takiego typka to właśnie tylko nagrać i później mieć banie ;DWam się takie coś zdarzyło, ale mi nigdy. Do mnie kiedyś tylko tato wbił do pokoju, jak się myłam i zaczął grać w CS. Najlepsze to, że strzelał do moich, ale zabił dwie osoby nawet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Twój tata jest lepszy odemnie . >. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meko. 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Heh, miałem taką samą sytuację ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk;) 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kurde chciałbym to zobaczyć;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMD 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Też chciałbym to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 heh , niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi