Senrox 869 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nick na forum: Orions# SebroxWiek: 17latStaż na Forum: kilkanaście miesięcyZnajomość Regulaminów: DobraCzas jaki możesz poświecić na forum: 3/5h dziennieZnajomość funkcji Moderatora: Miałem go już na tym forum ale straciłem przez własną bezmyślnośćDlaczego ty?(Kilka argumentów): Od ostatniego wybryku zmądrzałem i myślę że mogę spróbować jeszcze raz, a co do decyzji H@ co będzie to nie wiem. Wiem na czym polega stanowisko moderatora. pełniłem tą funkcję wiele razy, bez żadnych kłopotów. Ze wszystkimi graczami mam dobry kontakt(z tymi których znam).Masz jakieś pomysły na rowzówj sieci?: Tak, mam i to sporo ale to może później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ty sobie jaja robisz,? Odpada, twoje zachowanie.. co z tego że masz sie "poprawić" Taki modek niepotrzebny jest.. Jeszcze podanie składasz.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wypowiedź siwego powinna ci wystarczyć. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi