ozgi ;x 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nick : Ja Ci Heda ! A Ty Gleba ! Link do SSów : Nie mam Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Reason: 'z aimem to ty mozesz grac na singlu' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.30.65.94' [AMXBans] =============================================== SERWER : Only DD2/Inferno Dostałem perma za aim'a którego nie miałem Admin to jakieś dziecko wgl. nie ogarniające, prosze o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://hltv37532.pl1.ownserv.pl/index.php?pobierz=OnlyDD2-1212271634-de_inferno.dem zachęcam do pobrania i obejrzenia demka.Aha i prosze zobaczyć tą akcje z awp od 10m 30sek.DZIĘKUJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozgi ;x 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Długo jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie mow ze admin "To dziecko co nie ogarni" bo to ci w niczym nie pomoze , a po 2 to czekamy na admina banujacego.Czyli na admina MaRmOlaDa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Z mojej strony nie powinno byc UB widziałeś demo? zobacz na tą 10 minute i 30 sekunde. NIE WIERZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Demko mowi samo za sb , brak ub , powod ? aimbot./cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi