GanjaMafiaa 0 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Nick: GanjaMafiaLink do SSów: brak - ponieważ dostałem bana za "aktywny ban", a nigdy u was nie grałem . Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Aktywny ban' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:20279136' Serwer: BF2/FFAProszę o UB, bo jak wspomniałem wyżej dostałem za nic. A z tego co widziałem mój nick powtarza się pod tą samą nazwą, ale w innym położeniu (np. Ganja Mafia, GanjaMafia98 - coś takiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Pomyłka Asi ;* UBJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi