Artur:) 2 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 1.Twój Nick: Artur:) 2.Nick admina/gracza który zawinił: Michael Sconfiled 3.Admin/Gracz : - 4.Data i godzina: 30.05.2014 19.49 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak demka świadkowie gracze na serwerze zombe mod 6.Opis sytuacji: siedze sobie w kampie na mapie zm v5 resrart mialem 50 ap kupiłem unlimitet clip i no recoli ładnie mi szło do czasu aż ten dziecinny gracz mnie zeskanował. Do tego szyderczo zasmieł się ze mnie. Widziałem ze na serwerze jest hltv to prosze obejrzec demko i tam będzie dowód. gracz nadaj gra na serwerze. Z góry dziękuje. mam nadzieję że nagrodzicie go surowym banem, gdyż robił to świadomie i z premedytacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 gdy gracz wejdzie na serwer Zostanie zbanowany, dziękujemy za skarge temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi