Szara Eminencja 13 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nick: [FTW] Szara EminencjaPowód Warna: Post pod swoim temat na Admininstratora 1 sposób : Pewnie nie jeden z was został wyrzucony z gry Counter Strike przez problem zwiększonego pingu. Pewnie wiele osób z was myśli że to zazwyczaj przez otwarte inne karty oraz odpalone programy ale nie zawsze tak jest. W dzisiejszym temacie pokaże wam jak pozbyć się większego pingu w cs'ie. A więc zaczynajmy I I I Instalujecie sobie program Prio oto link vvv http://prio.softonic.pl/ Gdy zainstalujecie już sobie dany program uruchamiacie menadżera zadań gdyby ktoś nie wiedział to prawy przycisk myszki na pasku zadań a dalej wybieramy Uruchom menadżera zadań a następnie wchodzimy w "Procesy" i szukacie pliku o nazwie "csrss.exe" i klikamy na niego prawym przyciskiem myszy a następnie wybieramy opcję " Set CPU Priotity " i zmieniamy go z Wysoki na Niski . 2 sposób : Ściągnijcie sobie oto ten program o nazwie Ping.cfg oto link ------------->>>>>> http://chomikuj.pl/djwilkuxd/Ping.cfg kopiujemy go do cs strike włączamy counter strike oraz jego konsolę i wpisujemy w nią "exec ping.cfg" 3 sposób : Na zwiększenie przepustowości łącza: -Razer Game Booster http://www.dobreprogramy.pl/Razer-Game-Booster,Program,Windows,26748.html przyspiesza on nam grę oraz szybkość internetu 4 sposób :Może też być problemem nie zaaktualizowane sterowniki które trzeba aktualizować bo jednak bez nich komputer chodzi na gorszych oprogramowaniach. Z góry dziękuję za przeczytanie mojego poradnika oraz mam nadzieję że pomogłem i zrobię ich więcej Pozdrawiam [ FTW] Szara Eminencja 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 O proszę widzę dobry poradnik. Wiesz co powiem ci że nawet może pomóc niektórym graczom Counter - Strike 1.6. Masz zato "Lubię to" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Pierwszy sposób wydaje się być ciekawy, choć proces csrss.exe jest procesem systemowym i jest dość istotną jego częścią, osobiście wolał bym go nie ruszać. Co do drugiego, nie program a "config". Nie wiem czy sam pobrałeś i sprawdziłeś co jest w środku. Otóż komendy dobrane w tym configu nie do końca poprawią nasz ping, co więcej jest tam komenda która jest zabroniona na większości lig e-sportowych. Razer boostera nie używam, więc nie mam za dużo na ten temat do powiedzenia ^^ Mam nadzieję, że następny poradnik w Twoim wykonaniu będzie tylko lepszy. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Fuck yeah! Samodzielny poradnik taka odmiana względem ostatnich 8, które już zostały usuniete Leci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 tych poradników było z kilkanaście, a co 2 był taki sam, ten jakiś inny sposób i tego masz lajka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi