Kostek#1 24 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 1. Nick:Kostek`#12. Imię:Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):65. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Płaciłem7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KosteK%60%231/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Byłem już tutaj adminem a czasem niema nikogo na gg lub nie odpisują i grać nie można 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):NS10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Myślę że dużo11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze 3-4 godz weekendy do 6h12. Staż w grze Counter Strike 1.6:ok 4 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, Tutaj@andre pisałem na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Nie warn AMX Ortografia Pograłem, prubuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider. 6 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jestem na Nie, według mnie adminów jest wystarczająco dużo na serwerze i dość często na nim są. Wystarczy napisać na u@. Jeśli chcesz/starasz się o admina na serwerze FFA+Bf2 czy jakimkolwiek innym zastanów się nad ortografią twojego podania aby wyglądało to dobrze. W końcu starasz się o ważną posadę na tym serwerze więc trochę wysiłku włóż chociaż w to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 pograles ale zbyt czesto cie nie widzialem, a po 2 tak jak napisal lider adminow narazie jest wystarczajaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 vernon, nigdy nie jest wystarczająco. Niby są admini, ale po czasie można zauważyć że brakuje. Kostek miałeś adma, i bardzo dobrze sobie radziłeś. A godziny na nowo nabiłeś na tym #1, więc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Chciałbym Ci dać Admina ale niestety twoja aktywność na bf2 jest straszna . Jestem na Nie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi