GinoLanetti 7 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 1. Nick:[G]ino[L]anetti `2. Imię:Wojciech3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście.6. Składka(Tak/Nie):Tak(W granicach możliwości)7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%5BG%5Dino%5BL%5Danetti%20%60/193.33.177.101:27156/ (Nadrobie, teraz bedzie duzo wolnego)8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem bezkompromisowym człowiekiem , który za wszelką cene szuka złotego środka , aby każda ze stron czuła sie dobrze w każdej sytuacji Nie ponoszą mnie nerwy w czasie ,których mógłbym coś powiedziec bądź zrobic graczowi ,który przyszedł bawic sie na serwerowni. Chciałbym zostac adminem , ponieważ chce pomagac "serwerowni" ,aby była jak najlepsza i każdy miał o niej dobre zdanie.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):51592 STEAM_1:0:246726091 0 00:36 59 0 , jest to platforma ns, jestem w trakcie poszukiwania nowej platformy steam, która będzie już niedługo.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-8 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Cały tydzień.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak , pracowaliśmy już razem i nie było żadnych problemów. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania .Dziękuje i pozdrawiam , [G]ino[L]anetti ` ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 gino troche za wcześnie, ale że jako miałeś już admina na CSC i to bardzo dobrze sobie radziłeś, no to jestem na tak. Tylko kłopot z twoimi godzinami, ale jak wcześniej siedziałeś tyle, to zaraz z adminem się poprawią godzinki. Tak, okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jestem na nie;) daj się poznać nowym graczom wymagania to wymagania Wysłane z mojego FUN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zapamietalem go jako ogarnietego gracza, byly admin wiec jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demolka 3 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jestem na Nie, regulamin regulaminem, nigdy nie widziałem na serwerze. + aktywność na forum - brak godzin na serwie - brak steama -nigdy nie widziałem cię w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja rowniez nie widzialem cie prawie wogole, poznaj graczy na dd2 i bedzie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pograj trochę jak na razie na nie ponieważ nie widziałem Ciebie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Najpierw godziny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi