Majkel212 1 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam Sytuacja wygląda następująco, rano grałem na nicku mikolajkampernik, na mapie de_nuke wszedł typek na moim drugim nicku Majkel, mowilem by dal mu bana za podszywanie sie, natomiast Sodus swoim bacznym okiem zobaczyl ze jest odpalony i dal mu bana na ssy. Teraz grając na nicku mikolajkampernik administrator CoD moda Rico daje mi bana ze gram na aktywnym. Ludzie nie jestem taki boski by dać rade JEDNOCZESNIE grac na jednej mapie 2 postaciami. Proszę o rozpatrzenie sytuacji i wypowiedź Sodusa ktory rano dał bana. Dziękuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykuu 6 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja bylem tego zdarzenia swiadkiem jak kampernik mowil zeby dac bana za podszywke to sodus dal na ip i mowil ze dostal na ip i juz nie wejdzie. Pozniej rico dust2 sie plul ze na ab gra mikolaj i ja pisalismy mu ze ktos wbil w tym samym czasie co on gral,rico dal sobie spokoj na jakies 5min i dal mu bana ze na aktywnym gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: WZÓR Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi