CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam, nigdzie nie znalazłem działu a tymbardziej wzoru dla podań na Donatora więc składam tutaj zaś wzór zaczerpnąłem z podania na moderatora Nick na forum: CiapatyMurwa Wiek:18 Staż na Forum: Od 21kwietnia- 6d 51m 40s Znajomość Regulaminów: Regulaminy forum + DR(regulaminów COD'a, diablo czy innych nie znam bo tam nie wchodzę) Czas jaki możesz poświecić na forum: Dziennie ok 4-7h Znajomość funkcji Moderatora:---------- Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Rzekomo Donator ma zwiększony limit dodawania zdjęć- na tym zależy mi najbardziej ponieważ w moich obszernych poradnikach limity nie są mile widziane :/ Staram się angażować na forum. Masz jakieś pomysły na rowzówj sieci?: Każdy, który wymyślam na poczekaniu poddaję ocenie na bierząco więc nie mam nic. Mogę jedynie wspomnieć mój post o reklamie w formie spray'u: http://forum.cs-classic.pl/topic/17874-reklama-w-formie-sprayu-d/#entry106070 EDIT: Siwy, n!ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 range, donatora otrzymuje osoba która daje kase na rozwój sieci (nie kupowanie premek, / vipa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Donator to osoba która wspomaga sieć finansowo. Tu nie potrzebne podanie, tu dolary są potrzebne kolego hehe @up Ten jak zwykle sekundę szybciej napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 range, donatora otrzymuje osoba która daje kase na rozwój sieci (nie kupowanie premek, / vipa) Donator to osoba która wspomaga sieć finansowo. Tu nie potrzebne podanie, tu dolary są potrzebne kolego hehe @up Ten jak zwykle sekundę szybciej napisał... Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zapamiętaj na przyszłość nie rozsyłaj swojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja uwazam ze jestes bardzo aktywny i powinienes dostac Donatora. Z tego co wiem to mozna dostac Donatora za zaslugi na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 72 posty i to ma być aktywność ?? //edit nie które poradniki jakie robisz są już na forum, tylko twoje wyróżniają się tym ze dodajesz ss'y i za to chcesz dostać Donatora ?? zrób jakieś inne poradniki których jeszcze nie ma na forum i wtedy byś mógł dostać tą wymarzoną range.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Moim zdaniem na donatora nie powinno się składać podań ^^. Wybierać go powinien sam administrator gdy zauważy że dana osoba wyróżnia się, pomaga innym albo bardziej angażuje się w sprawy forum czy to serwerów. A co do podania to ja nie widzę abyś wyróżniał się z tłumu Masz konto od miesiąca i 72 posty to nie jest duża aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Według mnie nie o ilość tu chodzi ale o jakosc. Mam na mysli to, ze moglbym sobie nabijac posty w wielu tematach jak np. Przywitaj sie/pozegnaj ale czy to ma sens? Cenie sobie tematy rzeczowe, ktore cos wnosza i jedynie takie staram sie komentowac.Czytam wszystkie posty w dzialach: sprawy zwiazane z forum, rekrutacja, kącik redaktorski, admin room oraz poradniki gdy tylko cos sie pojawia aczkolwiek komentuje tylko te w, ktorych mam cos interesujacego do wniesienia.Teraz tak: Kostek, zrobilem to ze wzgledu na to iz post zostal przytloczony przez inne i nawet mnie zajelo chwilke aby go znalazc ponownie przez co zwatpilem aby ktokolwiek w niego wszedl Krypton masz racje aczkolwiek jestem pierwszym wnoszacym o donatora wiec jak to mowia "czlowiek uczy sie na błędach" i w przyszlosci juz podania o Donatora skladal nie bede a co najwyzej sprawic moge abyscie sami chcieli go dac Wiem, ze jest to post we wlasnym podaniu ale piszac z telefonu mam problem z opcja "Edytuj" wiec przepraszam.Co wiecej przepraszam jesli kogos razi brak polskich znakow ale jak juz tlumaczylem-telefon, co wiąże sie marnowaniem czasu.Pozdrawiam, CiapatyMurwaDo zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Malo postow ale pisze poradniki i udziela sie w technicznych zagadnieniach... to jest to co ja zauwazylem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Pisze dobre poradniki. Poprawisz ilość postów więcej godzin na forum, udzielanie się w życiu forum. Wtedy nawet sami może ci go dadzą Przynajmniej spróbowałeś i dowiedziałeś się dokładniej co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 nie które poradniki jakie robisz są już na forum, tylko twoje wyróżniają się tym ze dodajesz ss'y i za to chcesz dostać Donatora ?? zrób jakieś inne poradniki których jeszcze nie ma na forum i wtedy byś mógł dostać tą wymarzoną range.. Zarzut nieprzestrzegania regulaminu padł aczkolwiek na choć jedno potwierdzenie zarzutu czekam od dwóch dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z racji że sam odczułem pomoc ciapatego, robi naprawde fajne rzeczy na forum i da się odczuć jego zaangażowanie mimo "małej" ilości postów otrzymasz rangę na pewien okres 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi