KoksiQ 4 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 witam Moja sugestia jest wgranie pluginu kickniecia z powodem Moim zdaniem adminom to by umililo utrzymywanie kultury itp oraz Gracz by wiedzial za co a tak musi sie dopytac Pozdrawiam KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 To nie ma sensu, poza tym i tak jak takiego kickniesz nawet z powodem to wejdzie ci na serw i bedzie sie wypytywał za co, nikt nie patrzy w konsole, tylko od razu leci z powrotem na serw. Kultura mowisz? ostrzezenie ( y@ ) a potem jezeli nadal bedzie to ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 noo nie do konca sie zgodze bo jak np ktos przeklnie czy cos to jak dasz kicka to bedzei wiedzial a wgranie pluginu to 2minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 I jeszcze jest problem z banowaniem/kickowaniem spectów. Kiedy jest 13/13 a ktos siedzi na spect mamy obowiązek go wyrzucić i zwolnić miejsce a tu jeb-nie da sie bo go nie ma na liscie amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 bana nie dasz osobie na speccie ale kicknac mozesz osobe na speccie wiec z tym nei ma problemu wiem bo podobna sytuacje mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Never mind myślałem, że obydwu się nie da Wracając do myśli przewodniej tematu jestem jak najbardziej ZA wgraniem pluginu na kick z powodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 nie potrzebne, jeżeli ktoś przeklina to upominasz go (y@), nie zadziała dajesz kicka, więc chyba logiczne jest się domyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Według mnie też nie potrzebne bo i tak znajdą się takie osoby jak opisuje Siwy i nic to nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 powiem tak Wgrywania to jest 2-5min a efekt bedzie duzo lepszy z powodem niz bez powodu Decyzja nalezy do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 OK zgadzam się że wgrać to nie jest problemem lecz zauważ też inną sprawę.Czym więcej pluginów,dodatków tym serwer częsciej laguje i się crashuje.Nie sposób nawalić pluginów.Jeżeli coś jest zbędnę to nie warto tego wgrywać aby było...To moje zdanie końcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odrzucone Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi