Skocz do zawartości

[Grafik] Gofer

Gofer

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Gofer
Staż na Forum: średnio na jerzyka :P ale teraz myślę ze zostanę tu na amen wiec nadrobię spokojnie :)
Doświadczenie jako Grafik: Spore kiedyś się tym bawiłem na innej serwerowni :P (chce ktoś się przekonać niech pisze pw) ;) (7/9)
Program w jakim pracujesz: Only GIMP mam go obcykanego <3 :P
Dlaczego ty?(Kilka argumentów):Dlaczego ja? otóż powiem ze wciąga to forum działa jak norkothyk^^ :P a teraz mam więcej czasu wiec mogę się tym zająć bo ile mi wiadomo to nie ma grafika :O I tu się  moja rola odgrywa, chce pomagać jak najbardziej potrafię  :P Bo teraz będę przesiadywał bardziej na forum ale jako admin nie zapomnę tez o obowiązkach jakie do mnie należą :)
Kila przykładowych prac(najmniej 5): http://www36.zippyshare.com/v/16326885/file.html proszę :P Miałem mały problem wiec na zippy wrzuciłem ;)
Link do 10 zleceń wykonanych przez Ciebie:Co do tych zlecen to odrazu dawac to porobię :D (wszystko się nadrobi)

PS.Jednego znalazłem w folderze z gimpem :) to jeszcze ze starej serwerowni oczywiście bez spojlera :) (RAHIM)

myślę ze to nie problem :P

Co do warna to odrobię jak najszybciej dziś już trochę siedziałem do jutra to zrobię może nawet dziś w nocy :)

Prace nie są najlepsze i do tego reklamujesz swoje podanie, cieka  aktywność w działach Graficznych

Jestem na Nie, popracuj trochę nad grafiką i popraw aktywność w działach graficznych :) 

wrzuć to na inny hosting

vlep.pl i pokaż prace bo ten folder nie działa przynajmniej mi

Póki co na nie, zleceń jest od groma i nie widzę żebyś coś wykonał

Odrób warna

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: MASZ WARNA!

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności