Gofer 11 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nick na forum: GoferWiek:19Staż na Forum: średnio na jerzyka ale teraz myślę ze zostanę tu na amen wiec nadrobię spokojnie Doświadczenie jako Grafik: Spore kiedyś się tym bawiłem na innej serwerowni (chce ktoś się przekonać niech pisze pw) (7/9)Program w jakim pracujesz: Only GIMP mam go obcykanego <3 Dlaczego ty?(Kilka argumentów):Dlaczego ja? otóż powiem ze wciąga to forum działa jak norkothyk^^ a teraz mam więcej czasu wiec mogę się tym zająć bo ile mi wiadomo to nie ma grafika I tu się moja rola odgrywa, chce pomagać jak najbardziej potrafię Bo teraz będę przesiadywał bardziej na forum ale jako admin nie zapomnę tez o obowiązkach jakie do mnie należą Kila przykładowych prac(najmniej 5): http://www36.zippyshare.com/v/16326885/file.html proszę Miałem mały problem wiec na zippy wrzuciłem Link do 10 zleceń wykonanych przez Ciebie:Co do tych zlecen to odrazu dawac to porobię (wszystko się nadrobi) PS.Jednego znalazłem w folderze z gimpem to jeszcze ze starej serwerowni oczywiście bez spojlera (RAHIM) myślę ze to nie problem Co do warna to odrobię jak najszybciej dziś już trochę siedziałem do jutra to zrobię może nawet dziś w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Prace nie są najlepsze i do tego reklamujesz swoje podanie, cieka aktywność w działach Graficznych Jestem na Nie, popracuj trochę nad grafiką i popraw aktywność w działach graficznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 wrzuć to na inny hosting vlep.pl i pokaż prace bo ten folder nie działa przynajmniej mi Póki co na nie, zleceń jest od groma i nie widzę żebyś coś wykonał Odrób warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jestem tu po długiej przerwie wiec nie wiem czy gośćiu jest ogarnięty ale ja myslę ze jako grafik napewno da radęNa Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: MASZ WARNA! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi