Lider. 6 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam w tym poradniku przedstawie wam sposób na dodanie własnego tła w menu CS 1.6. Zaczynajmy: 1. Pobieramy tło, które wstawimy do menu CS'a i zapisujemy je w dowolnym miejscu. 2. Pobieramy program "Cake v0.1 Beta" http://cs.gamebanana.com/tools/5414 3. Tworzymy na pulpicie folder o nazwie "moje tło" 4. Wypakowujemy program po czym uruchamiamy go 5. Klikamy "Load Image" i zaznaczmy swoje tło 6. Po załadowaniu tła klikamy na "Save to Driectory" 7. Zapisujemy je w folderze "moje tło" 8. Zawartość folderu kopiujemy do "/cstrike/resource/background" NonSteam lub Steam /cstrike_polish/rescource/background" 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spontan 10 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Oooo fajne Tło Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 WAŻNE:JEŻELI KOMUŚ PODCZAS URUCHOMIENIA PROGRAMU WYSKOCZY ERROR WYSTARCZY POTEM URUCHOMIĆ JAKO ADMINISTRATOR.PPM--------->Uruchom jako administratorŚwietny poradnik,w końcu mam ciekawsze tło masz + ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi