Artur:) 2 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Artur:) 2.Nick admina/gracza który zawinił: M3ntos 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 19:20 data dzisiejsza 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/MKzP9/cstrike.rar 2 Demka 6.Opis sytuacji:Strzela bez przerw mając pro vipa i to tak co rundę. wykorzystyje okazję że nie ma admina do expienia. od rana tak gra. Kotan* Taki Cwaniak z Ciebie? Po 1 Nie ty powinieneś się wypowiadać, tylko Administracja, po 2 nawet demka nie obejrzałeś, a piszesz jakieś mało istotne dyrdymały. Po 3 trzep się tranwaju, pisałem post na szybko i nie zwróciłem uwagi na pisownie , nie na widzę jak ktoś mnie poprawia!! Tyle na temat Czekam na Wypowiedz Kogoś z rangą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotao 1 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Po pierwsze to "strzela" a nie szczela po drugie on robi przerwy sam widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakis 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Po pierwsze to "strzela" a nie szczela po drugie on robi przerwy sam widziałem. a demka się nie chce obejrzeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dałem tutaj szanse koledze i jeżeli drugim razem to wystąpi, zabiorę Pro VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi