ProToTyPek 0 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nick:ProToTyPekLink do SSów:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=39144Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ProToTyPek ==== Zbanowane IP : --------------- ==== Admin : kill ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 06/01/2014 - 19 : 49 : Serwer:cod 350lvlLink do bana: http://speedy.sh/DyGru/cstrike.rar INNYCH SSÓW NIE MAM DZISIAJ PORAZ 2 BANA ZA TO SAMO CO JEST GRANE UWIELI SIE NA MNIE CZY CO PROSZĘ O UKRARANIE ZA TAKIE COŚ JEŚLI JEST BEZ PODSTAWNE ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 użyj poradnika i szukaj tych screenów, mają być z 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyPek 0 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 nie mam tych ssów a wgl czemu musze dawaj 2 razy ssy w ciągu 1 dnia możesz mi odpowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Sorry za odpowiedz ale mu wytłumaczę bo to nie mój dział.... Pro słuchaj po to ci robili 2 ssy kur ma**** żeby zobaczyć czy nie grasz odpalony jak masz zainstalowanego csa to wchodzisz na ten dysk i taam gdzie cs jest szukaj w folderze cstrike gram sam na ns i wiem to i owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 SS'y musisz mieć, masz 24 h na odwołanie od czasu dania bana, jeżeli nie zostaną wstawione ub nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Czytajcie forum, nie muszą być w cstrike, trzeba wejść w %appdata% i tam szukać folderu z tym... Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyPek 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 wczoraj nie mniałem tych ssów i odinstalowałem cs i nowego lepszego zainstalowłem idalej nie mam ssów : http://speedy.sh/GUNQM/dowody.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 jak odistalowales to juz raczej nie bedziesz mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyPek 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 co mam teraz zrobić wcześniej normalnie dawałem ssy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeśli ich nie masz w folderze cstrike - tak jak już mowilem - poszukaj na forum poradnika jak znaleźć ssy. Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MRU- 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nick:-MRU- Link do SSów: Wycinek z konsoli(bez IP)*= [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : -MRU- Admin : RiCo aka. HeadShot ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl Serwer: #1[FASTDL][CoD 350 LvL]Cs-Classic.pl[EXPx2 22-11][Call Of Duty][ Link do bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=38997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Albo mi albo komuś się pomylilo, ponieważ dał prośbę o swoje ub w czyimś temacie.... Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 wariat gdzie ty wstawiles ss-y zaloz nowy temat ziomek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyPek 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 MAM SSY JEST http://speedy.sh/HVvVA/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To maja byc ss'y z godziny 19:48 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyPek 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 nie mam tamtych mam te przeciesz sa dobre o co chodzi ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 hehe dobry wariat a te co maja byc juz nie sa dobre i dlatego nie wstawiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProToTyPek 0 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 nawet ich nie mniałem nie kłamie jak bym je mniał to bym jes wstawił przecież ciagle wstawiałem ss które do mnie do chodziły sprawdzi moja historie o te o 19 nie doszły nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi