Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wiek: 14 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 8d 3h 37m 8s Doświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem w gazetce szkolnej a tak to niestety nie.Dział który najbardziej ci odpowiada: Recenzje Filmów, Wywiady, Gry to coś więcej.Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ niektóre działy świecą pustkami a ja chciałbym je odświeżyć. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?:Tak jak napisałem up, czyli chcę odświeżyć puste działy. Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 60 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. +/- Czego oczekujemy od Redaktorów Dużej aktywności w życiu forum + Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum + Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących forum + Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków Redaktora + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Aktywny na forum do bólu-to dobrze Możnaby dać mu szanse przynajmniej w jednej spośród trzech specjalizacji(dziale). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jestem na tak Spełnie wszystkie wymagania. Mysle że sobie poradzi na tym stanowisku. Ogarniety, miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi