Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wiek: 14 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 8d 3h 37m 8s Doświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem w gazetce szkolnej a tak to niestety nie.Dział który najbardziej ci odpowiada: Recenzje Filmów, Wywiady, Gry to coś więcej.Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ niektóre działy świecą pustkami a ja chciałbym je odświeżyć. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?:Tak jak napisałem up, czyli chcę odświeżyć puste działy. Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 60 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. +/- Czego oczekujemy od Redaktorów Dużej aktywności w życiu forum + Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum + Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących forum + Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków Redaktora + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Aktywny na forum do bólu-to dobrze Możnaby dać mu szanse przynajmniej w jednej spośród trzech specjalizacji(dziale). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jestem na tak Spełnie wszystkie wymagania. Mysle że sobie poradzi na tym stanowisku. Ogarniety, miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi