CrewBossek 1 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam, zostałem zbanowany nie wiem dla czego.. ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Crewbossek ==== Zbanowane IP : 178.235.82.98 ==== Admin : #2[TOP3 VIP][FFA] Cs-Classic.pl | pukawka.pl ==== Powod Bana : [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ==== Wygasa : 06/01/2014 - 23 : 59 : 52 ( od 06/01/2014 - 21 : 59 : 52) Na respie, chciałem kupić deagle, he, secammo.. tak mam zbindowane pod F10 bind "F9 "awp; deagle; primammo; secammo; hegren; flash; flash; sgren" bind "F10" "deagle; secammo; hegren" bind "F11" "ak47; primammo; hegren; flash; flash; sgren" bind "F12" "m4a1; primammo; hegren; flash; flash; sgren; defuser" Przy zakupie dostałem bana. mógłby mi to ktoś wyjaśnić za co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Bo te przyciski są też używane przeważnie do aktywizacji np : wh itd . Za klikanie w nie , bodajże 3 razy 1 po drugim, z automatu leci ban. Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrewBossek 1 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 i co mam teraz zrobić ? poprostu jestem zbanowany i już sobie nie pogram ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No i ci kefas wyjaśnił, i po 4 kliknięciu idzie ban. Masz 2h przerwy nie licz na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrewBossek 1 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ok. Dziekuje. Mam nadzieje, że jednak pójdzie UB. Będę czekał. Pozdrawiam! P.S Odrazu pozmieniam te bindy, by nie było więcej takich nieprzyjemnych sytuacji.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi