chudy^KrK 49 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wypowiadać się komu pasuje, komu ewentualnie coś przełożyć musimy to wiedzieć do piątku ! GALA od 18-22 6 czerwca piątek. 1v1 o pojedynek najlepszego gracza - 18:00 - 18:45 myśle ze powinno sie skończyc. Tróbój 19:00 - 20:30 myśle że tyle zajmie granie tych mapek choc tylko mr 6 to powinno tyle. 5v5 mixy - 20:45 - 22:00 to już koncówka zakończenie gali Prosze komentowac poniżej i pisac czy pasuje Wam ten dzień post bd aktualizowany. Zawodnicy Gali: KiToL S}{aDoW - Jest n!ck - Jest Damian? NL/PL bR3Jk chudy - Jest 5g - Odpada HoFmaN- Odpada Luffy - Jest Milord- Odpada Ziele - Odpada Suchtiger sikorrrrrrrrrrrrrrrrrr wh-y Swirusek - Jest Revox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 ja odpadam. Weekend mam zajety wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dostosuję się, więc mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 ja 6.06 odpadam od 15 do 1 w nocy około na obecny moment. Ale być może będę Napiszę jeszcze dziś tj. Poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Prosiłbym tez o wypowiedzenie się jakiegoś gracza od kadry cs-classic czy występujecie na gali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mi ten tydzień wieczory dpadaja, bo pracuje do 22. Ale weekend cały od 12 do wieczora. I przyszły tydzień od 16 bo mam 1 zmiane do 14. Neta mam juz sprawnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja też odpadam, piątek, sobota jestem odcięty od świata i mam urodziny ziomka to znając życie bd chlać od południa więc raczej nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mi czwartek pasuje : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 7 czerwca wieczór odpadam bo na festiwal kolorów idę, ale do 15 będę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRusek 3 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mnie pasuje Szkoda, że niektóre osoby będą nieobecne, no ale cóż.. nigdy się wszystkim nie dogodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 w piatek to ja odpadam niestety :/ mi pasuje w tygodniu np. czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Hmm w Czwartek odpada za dużo nauki sorka przykro mi. Ale w piątek i sobotę mam wolą jak coś to można się zagadać i w sobotę to zrobić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nigdy nikomu nie dogodzimy. To się po prostu nie uda. Jeżeli byłby to turniej o wartościowe nagrody to każdemu by pasowało, bo ułożyli by sobie plan dnia/tygodnia. Oczywiście są przypadki losowe i sytuacje których nie przeskoczymy, no ale jednak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 n!ck są przypadki nawet jak by był turniej o nagrodę to tak bym nie grał bo nauka ważniejsza niż nagroda albo CD-Key np. CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 PT i weekendy odpadaja, poniewaz teraz w pt juwenalia, a w weekendy sram komputer i staram sie do niego nie podchodzic wiec wiecie co jest grane, a kazdy inny dzien moze byc bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 6 czerwiec jestem zajęty od 17 30 do 20 więc opada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To moze czwartek będzie lepszy? Ale to tylko propozycja. Kasa doszla dzisiaj, Karol jest w trakcie kupowania WPLNow takze serwer będzie lada chwila. Dostałem takze informacje ze serwer trzeba będzie skonfigurować. Szukam osoby która sie tym zajmie. Biore pod uwagę tylko osoby które sie naprawdę na tym znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Masz mnie ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRusek 3 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A co powiecie na niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Skoro tylu osobom nie pasuje piątek, to trzeba zmienić termin. Proponuje czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zależy luffy jaki czwartek 12 Czerwca bo mi piątek pasuje^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRusek 3 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A niedziela ? kto będzie zajęty w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja mam mecz w niedzielę mecz i wiesz jak to się kończy jeszcze + grill i piwo. Nie lubię pić ale się napiję za drużynę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRusek 3 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mhm no okej, to nie wiem myślcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi