.::PiQuś::. 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nick : .::PiQus::. Link do SSów : Brak :/ Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Slabiuutko. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : KozioLL [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 78.9.110.130 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your SERWER : Only dd2 / inferno Nie wiem o co chodzi , wczoraj przeniosłem sie z HolyFraga , gdyż forum zostało zamknięte przez Jerema , więc skopiowałem IP tego serwera (only dd2/inferno) wchodze patrze a tutaj ban , nie wiem nawet za co , skoro ANI RAZU nie byłem jeszcze na tym forum ani na tym serwerze o_O I nie przypominam sobie abym grał na nick'u KozioLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobra masz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi