MasoN 13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nick: Lukasz 'MasoN' SlowinskiLink do SSów: http://www.speedyshare.com/9hZTf/Desktop.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Lukasz ' MasoN ' Slowinski ==== Admin : BCN | #Malaa ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 06/02/2014 - 00 : 20 : Serwer: Only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=39259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Przepraszam Łukaszu, nie widziałem konkretnie, żebyś grał na WH, ale pod wpływem nacisku innych graczy i spamu na u@ na Twój temat. Wierzyłem, że jesteś "czysty". Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Przepraszam że się wtrącę ale admin musi wejść na spekta i sprawdzić gracza i gdy nic nie ma to nie może robić ss'ów nawet jeśli gracze piszą że coś ma to możesz napisać na y@ że dany gracz nic nie ma gdy widzisz że gra czysto. A takich spamerów powinnać banować. Takie moje zdanie jeszcze raz bardzo przepraszam że się wtrącę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 zaraz MasoN bd adminem to bd mial spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie, nic się nie stało, to jest zwykła kontrola, nie musisz mnie przepraszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Moje sumienie jest czyste. Uff, dziękuję. I życzę dalszych konkretnych sukcesów w wspólnej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ale wam się chyba trochę przewraca w głowach za przeproszeniem, takie sprawy powinny być załatwiane na pw lub coś a nie w prośbach o ub. SS'y czyste - UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ub Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi