Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Witam Was serdecznie gracze i forumowicze strony cs-classic.pl Chciałbym Wam przedstawić prosty sposób wyciszenia gracza gdy nie działa funkcja /muteWiem że na DD2 ta funkcja nie działa.Ale nie załamujmy się. Takiego delikwenta łatwo można uciszyć,bo co on sobie myśli? Troll jeden -.-Wciskamy klawisz ESC (tak to ten w lewym górnym rogu)Wyświetli nam się okienkoNastępnie klikamy PLAYER LIST.Później wyświetli się nam takie cuś Klikamy nazwę gracza a jak się zaświeci na żółto klikamy Mute.To tyle Chcesz zobaczyć screen? Kliknij na niego.Co do gracza o nicku "nie"Nic do Ciebie nie mam,po prostu wykorzystałem ten nick w ramach poradnika.Jeżeli nie chcesz by Twoje imie tam widniało zapraszam na mój profil.Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Mazowiecki Marcin 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja miałem tak że na ns mi to nie działało , a na steam działa d: ale i tak przydatna informacja dla niektórych ^,^ Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ta opcja działa tylko dla graczy steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 N!ck, nie U mnie na blogu Counter Strike 1.6 ta opcja działa na każdej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi