soot 306 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Ostatnio przyjąłem dwóch adminów na okres próbny (1 tydzien). Są to : - Xomib - P-ce Proszę o opinie na ich temat : - jak często ich widzieliście - jak sobie radzą na tym stanowisku - czy radzą sobie gdy jest jakis odpał - .... Wiecie o co mi chodzi Każda wypowiedz jest mile widziana ( oczywiście osób które graja na bf2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Co do P-Ce nie mam żadnych zastrzeżeń, swoją powinność wykonuje prawidłowo. Natomiast co do Xomiba mam pewne zastrzeżenia: 1. Pierwszy dzień posiadania admina, gramy spokojnie na inferno gdy nagle BUM - admin zmienia mapę na fy_new_pool_day_2 (czy jakoś tak) bez niczyjej zgody i wychodzi z serwera. 2. Nie pamiętam, aby kiedykolwiek siedział na spectatorze i przyglądał się podejrzanemu graczowi mimo częstego pisania na u@. Więc jeśli miałbym wybierać spośród (czy jak to się pisze ) tych dwóch graczy, wybrałbym zdecydowanie P-Ce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLMixPL 4 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Xomib to chyba zycia nie ma zawsze jak wchodzę na serwer to on jest. Nie wiem jak sobie radzi z cziterami bo ostatnio rzadnego nie widziałem. Kilka razy chyba na mnie patrzył . Dobrze, że poświęca dużo czasu na serwerze i pilnuje porządku chyba jest ok. P-ce mało aktywny lecz jak wejdzie to zbanuje każdego czitera Krótko mówiąc jest ok. Pograłem z nim i widzę, że ogarnia. Wnoszę o danie IM (xomib,p-ce) admina . Tyle ode mnie . JS|gracz|suabik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Xomib - tak jak wyzej, czesto gra i pilnuje dyscypliny na serwie. jak dla mnie radzi sobie dobrze. P-ce troche mniejsza aktywnosc ale tez daje sobie dobrze rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 P-ce jest bardzo dobrym adminem... Sprawdza sięPilnuje kultury i porządku Jest aktywny i pomaga graczom Udziela się na u@ Co do Xomib to nie mam zdania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 P-ce:+ aktywny+ gg+ nie jest dzbanem - da się z nim pogadać na u@ i reaguje na skargi u@+ pilnuje kultury, celów mapy, etc...+ ++ Daję okejkę Co do Xomiba to się trochę pożarliśmy na początku, ale raczej ogarnia Nie mam więcej info na jego temat bo nie gram za często w tych godzinach co on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Co do P-ce to sprawuje się znakomicie, jeszcze nie było sytuacji, aby nie zauważył wiadomości poprzez u@, pilnuje kultury na serwerze i jest po części aktywny, gram w różnych godzinach, ale widuje go dosyć często. Co do Xomib'a to widziałem go z 2x, fakt faktem te 2x to długi czas jego gry, wieczorami go niewiduje, możliwe, że się mijamy. Denerwujące jest u niego to, że po wejściu na serwer, musi napisać "Cześć wszystkim" na u@, lub coś w tym stylu, nie jestem pewien czy to on, ale wiadomość wyskakuje gdy on wchodzi na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 P-ce i Xomib zgłoście sie do mnie na gg/pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi