Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 1. Nick: Gemciu2. Imię: Tomasz3. Wiek: 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7,5/105. Mikrofon(Tak/Nie) Nie miałem mutacji6. Składka(Tak/Nie): Oczywiście7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Gemciu/193.33.176.143:27015/ Nadrobie godziny jak najszybciej8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Ponieważ adminów nie ma za dużo a graczy na serwie wręcz przeciwnie a ktoś musi panować nad serwerem gdy nie ma admina 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie mam obecnie pieniędzy na steam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Narazie jest to od 1h do 3h bo gram na innych serwerach ale mogę się postarać grać od 3 do 7 godzin.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Rano potem od 1412. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Wymagania: Ukończone 15 lat - Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze. Wszystko nadrabiam jak najszybciej Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu (brak mutacji) Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Na nie. Podanie raz na tydzień, godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ajj.. no fakt zapomniałem o tamtym podaniu. Proszę o zamknięcie tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zamknięty + jestem na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi