Tajemniczy89 0 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zostałem zbanowany za podejrzenia o WH którego nie posiadam i pisze by wstawić ss na strony których nie mam. Proszę o UB i jak najszybszą odpowiedź. Pozdrawiam Tajemniczy89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zastosuj się do wzoru i napisz w konkretnym dziale. Dział skargi służy do składania skarg na konkretnego admina. Jeżeli podczas próby dołączenia na serwer w konsoli widzisz powód "wrzuć ssy na cs-classic" oznacza to, że zostały zrobione Ci screeny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PurpleHaze 8 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Też gdy dostałem ss'y miałem problem z znalezieniem ich , ale pomógł mi ten poradnik , może i tobie pomoże http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dzial, wzor, poradniki nastepny taki temat - warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi