demolka 3 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 1. Nick: eQ` demolka2. Imię: Patryk3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak, acz kolwiek chce na sam pierw porozmawiać z opiekunem.7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja... zauważyłem że są nabory, a nie dawno po 1.5 roku odszedłem z sieci cs-unlimited, byłem tam adminem jak i H@ forum, oraz byłym sędzią na blacklisted, odszedłem z bl'a ponieważ nie miałem aż tyle czasu na opisywanie demek, a było tego bardzo dużo oraz z innego powodu, ale to już pozostawie dla wyższych rang jeżeli będą zainteresowani. Z unlimited odszedłem bo znajomi poodchodzili, a nie chciałem współpracować z nową ekipą, teraz coś o sobie, mam 23 lata mieszkam w Skarżysku-Kamiennej, koło Kielc, interesuje się Piłką Nożną no i Cs'em, po za tym mam córkę Amelkę, i przyszłą żonę z którą biore ślub w Lipcu, dla chętnych lub nie dowiarków mogę podać profil na facebooku, po za tym oferuję pomoc w opisywaniu demek, oraz wrzucaniu na blacklisted podejrzanych typków 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak , STEAM_0:1:6254445710. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: wystarczająco by ogarnąc, jestem non stop na steam więc wiadomość i jestem, no chyba że będę w pracy, mam elastyczny system godzinowy, więc z grą i zajmowaniem się rodziną nie mam problemów.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: różnie, zalezy czy mam nocke czy dzień godziny mam 07-19 , 19-07 , dwa dni wolnego itd.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8/9 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeBody. 1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jestem na tak !! + Wiek + AMX + Dużo gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Sprawia wrazenie bardzo ogarnietego typa wiec duze tak. Wiek jest, aktywnosc jest + zglasza cziterow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jestem na tak Wiek AMX Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jestem na Tak powody up@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Nie mam powodów by być na nie, jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jestem tego samego zdania, co koledzy wyżej. Duże tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja tak samo na duże tak potrzebni admini na dd2:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 konkretna poprawa co do tego gracza duze TAK , pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie ma na co czekać. Pisz na PW. Progres zaliczony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi