Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam mamy juz oficjanego serwera do mixow cs-classic.pl1000fps ip:193.33.176.174:27015 haslo dostepne u adminow FFA. Chcialem prosic o pare spraw: 1.Dodanie go do forum jako 11 serwera, chcialbym zeby mial wlasne forum bo sam sie nie utrzyma. 2.wlaczenie HLTV na nim 3.ustawienie z poziomu pukawki gry steam/non steam. Potrzebujemy to do gali FFA ktora sie odbedzie w niedziele. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) 2.wlaczenie HLTV na nim3.ustawienie z poziomu pukawki gry steam/non steam. Potrzebujemy to do gali FFA ktora sie odbedzie w niedziele. - To będzie ---> 2. 3. - Co do listy nie jestem pewien po co ma być dodany serwer na którym będą grane tylko mixy co jakiś czas. - Własny dział zrobimy. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Rybak™(AWARIA) do niedzieli będzie gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Chcialem zeby mial swoje miejsc na forum .Docelowo bedziemy na nim grac mixy z innymi serwerami z cs-classic np FFA-BF2 . Jest to serwer kupiony przez Karola a ufundowany przeze mnie. Nie chcialbym zeby padl po jakims czasie z braku funduszy. Widzialem na innych sieciach ze takie serwery sa oficjalnie dodane do forum. Mysle ze reklama poprzez forum pozwoli mu zostac z nami na dlugi czas. Zawsze mozna go tez wypozyczac i dzieki temu zarabiac na utrzymanie. Prestiz tez bedzie wiekszy dzieki takiemu serwerowi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z tym wypozyczaniem to nie jest zly pomysl ale musi ktos tym zarzadzac co i w jakich godzinach bo my mixujemy na spontanie I to dodanie do forum dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Można zrobić dział w którym będzie można napisać prośbę o wypożyczenie serwera na kilka dni lub od godz do godz... Pomysł nie jest zły :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z działem na forum to bardzo dobry pomysł. Z wypożyczaniem to nie wiem jak bo my jak Dudek napisał mixujemy na spontanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie jestem tutaj sam , ja o wszystkim nie decyduje pogadamy z karolem i wtedy albo będzie albo nie napisałem tylko co napewno będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dobry pomysł z tym serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Z wypożyczaniem nie jest ciężka sprawa. Domyślnie ustawmy brak hasła. Wchodzisz, chcesz mixować, zmieniasz hasło... skończyłeś grać, wychodzisz, jednak przed tym zmieniasz hasło na domyślne, czyli "brak". Tym sposobem unikniemy problemów z wejściem na serwer. Jeżeli jest zajęty, to zajęty, jeżeli wolny to wolny, proste. Wśród nas mam nadzieję są na tyle odpowiedzialne osoby, że potrafią "posprzątać" po sobie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 nick pomysł dobry, ale nie wiem czy się sprawdzi. HLTV obowiązkowo, dział na forum też będzie potrzebny. Gdyby zrobić specjalny temat do wypożyczania serwerów i każdy by wiedział ze dnia x o godzinie y zostanie wypożyczony serwer, to będzie trzeba szukać przeciwników, którzy mają serwer. Jeśli zmieniać platforme na s/ns to tylko na czas gali, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jak dla mnie nick jest pomysł bardzo dobry dlatego jestem za tym żeby to było ale też chcę się dowiedzieć kiedy włączycie HLTV - i to co luffy napisał jak się przy tym sprawdzi HLTV. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Baner będzie, jeżeli będzie dodany do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Serwer nalezy do Karola Chcialbym zeby tez dolaczyl na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 SPAMOWAĆ MI NA PW jeżeli chodzi o ważne rzeczy, ja mam sklerozę, a jeszcze dodatkowo w ostatnim czasie mam za dużo spraw na głowie i zapominam gdy wejdę na tę chwilę/dwie. Znajdę czas, dodam, ale najlepiej napisać na PW z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi