lew 1 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nick:lew Link do SSów:http://speedy.sh/tnAX3/cstrike.rar Wycinek z konsoli(bez IP)*:Server # 800[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : lew[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 38578654 '[AMXBans] Your IP : ' 212.87.244.34 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check your console. serwer dd2 Ile razy bedziecie mi dawac bany co dzien dostaje je gram caly czas czysto moze gram jakos specyficznie ale nic mi nie udowodnicie pisac ze koles ma wh to admin mi grozi ze mnie wywali cos jest nie tak mam nadzieje ze zara dostane ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 chcesz UB dostać tak szybko jak bana dostałeś? TO wklejaj linki do bana bo mi sie szukać nie chce.. Ale jak wolisz, /UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi