TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 przepraszam ze tutaj pisze ale naszukałem się i nie wiem gdzie to napisać ;p mam takie pytanko zna się ktoś może na tym ? ile kosztowało by kupienie serwera myślę o serwerze TP / DM / 4FUN ? min 20 slotow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Licz tak +100 zł ^^ Zależy od plików, hostingu, pozycji na GT/WIADERKO oraz czy serwer jest rozkręcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 a kto ci patrzy na GT? slot nie pamiętam ile stoi, ale coś koło 1,20 - 60 /miesiąc No i zależy też od hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 poradzili byś cie jakis lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Masz własną serwerownie ? Jak tak to czy mógłbyś napisać mi na pw linka ? Ja polecam GameServ.pl Luffa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 nie mam serowni mam pomysl kupic serwer i pogadać z rybakiem czy była by opcja dodac go do classica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Z tego co wiem to Karol nie przyjmuje serwerów ale Rybak nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Z tego co wiem to Karol nie przyjmuje serwerów ale Rybak nie wiem Rybak i Karol nie przyjmują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi