los ami 3 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 przed wczoraj dostalem bana na 5 godzin od sounds za aim bota nie wiem o co chodzi nyga sie sprol ze strzelilem trzy banie nawet nie sprawdzil odrazu dostalem bana ! albo ja nie ogarniam albo on ??? do tego wczoraj weszlem i dostalem na zawsze bana od asiuni choc 5 godzin minelo jestem czysty jak lza prosze o ub gdyz nie czituje i nie mam zamiaru a ta asiunia to chyba tez nie ogarnia bo gdy mam bana na 5 godzin gdzie mija to sie nie daje na zawsze chyba ze ja tego nie rozumiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zastosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: WZÓR Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi