staszek098 1 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nick: buraczekLink do SSów: niemamWycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: cod 350 lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=41040 Po pierwsze chce powiedzieć że admin powinien dawac ssy a nia odrazu bany jezeli nia ma 100% pewności ze ma aima. Po drugie niech teraz wstawia tu demko i potwirdzi mojego aima(którego nie mam). Po trzecie jak admin grać nie umie i za to daje bany to jest jakiś pojebany. PROSZE O UB BO NIE MA DOWODÓW. Admin niech wstawi demko że mam aimbota(24H) INACZEJ BAN POWINIEN BYĆ NIESŁUSZNY. DZIĘKUJE ZA DRUGI BAN W CIĄGU DWÓCH DNI. DOBRANOC I CZEKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 sorka ze tak wstawione i tak zrobione ale akurat mialem wlaczony program do angrywania i szybciej go włączyłem. ale jest.! szkoda tez ze tak późno zacząłem nagrywać jak juz wszyscy mowili ze masz czity przez mikro... ( 2 dundy wczesniej bym zaczął nagrywać i byś wiedzial o co chodzi)! http://speedy.sh/c2n7T/Buraczek-demkoo.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek098 1 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to teraz czekamy co zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 i tak szukasz sodus demka ;d z hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ja to tylko tak nagralem bandicamem i nic wiecej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek098 1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 demka nie wstawił (ban powinien być niesłuszny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 masz tam nieoryginalne moje demko w linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek098 1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ma być oryginalne demko z hltv inaczej ban nie słuszny Prosze o ub bo nie ma dowodów na mojego (niby) aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 to dajcie mu to UB, wiem moj blad. :/ ze nie zrobilem tak demka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi