los ami 3 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nick: los amiLink do SSów: nie ma linku nie bylo scrinow Wycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : los ami ==== Zbanowane IP : 88.156.173.60 ==== Admin : Sodus ==== Powod Bana : AB ==== Wygasa : 06/06/2014 - 02 : 41 : 38 ( od 06/05/2014 - 21 : 41 : Serwer:Link do bana: nie ma linku nie bylo scrinow a ni nic tylko 5 godzin a teraz jest na zawsze bog jeden wie za co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przed wczoraj dostalem bana na 5 godzin od sounds za aim bota nie wiem o co chodzi nyga sie sprol ze strzelilem trzy banie nawet nie sprawdzil odrazu dostalem bana ! albo ja nie ogarniam albo on ??? do tego wczoraj weszlem i dostalem na zawsze bana od asiuni choc 5 godzin minelo jestem czysty jak lza prosze o ub gdyz nie czituje i nie mam zamiaru a ta asiunia to chyba tez nie ogarnia bo gdy mam bana na 5 godzin gdzie mija to sie nie daje na zawsze chyba ze ja tego nie rozumiem ??!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 EJ CO TY KLAMIESZ? ZA AIMBOTA? A CZYTAC UMIESZ? ZA AB! CZYLI SIEDZENIE NA AKTYWNYM BANIE! Odnalezione rezultaty Aktywne bany (3) Data Gracz SteamID Admin Powód Bana Długość 06.06.2014 los ami NeoBans Asiunia ;* Aktywny ban... Na zawsze 05.06.2014 los ami NeoBans Sodus AB 5 Godzin(y) 30.05.2014 los ami NeoBans #1[Nowy sezon/klasy/perki][CoD 350 LvL]Cs-Classic.pl[EXPx2 22-11][Call Of Duty] [KSG] Uzytu dziwnego przycisku 2 Godzin(y) Wygasłe bany (0) Data Gracz SteamID Admin Powód Bana Długość AMXBans # Gm 1.6 by Larte Team.Design wykonany przez: GmStaffEdit by: Diglett aka Kudloc dla CS-Classic.pl NA AB BYLES! ZRIOZUM NAJPIERW CI PRZEDLUZYLEM A POTEM ZAS JAK BYLES TO CI DALA PERMA, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Przepraszam za uposledzenie umyslowe admina ktory nie potrawi sprawdzic czy masz aktywnego bana jak byk pisze w amxbans ze mial bana na 2 h od [KSG] automatu, to nie zawsze oznacza celowe dzialanie (odpalenie sie). Dostajesz UB a admin zostaje zawieszony w swojej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi