meee 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina MynDoS. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : WON! [AMXBans] Powod : ' Won! ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 192.162.49.2 ' [AMXBans] =======================================ej mam problem dostałem tego bana chociaż to ja nie grałem na nicku WON! chyba się pomyliliście i nie temu co trzeba daliście bana....słusznie moje ip to 192.162.49.2 ale ja tu nie grałem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 bo ten WON! grał na twoim ip. i go zbanowali i teraz nie możesz wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 BO TEN WON TO GOŚCIU KTÓRY ALBO REKLAMOWAŁ ALBO CZITOWAŁ ALBO MI PODPADŁTAKICH GRACZY NIE ODBANOWYWUJECzemu?Bo musieli coś zrobić by zostać wpisani pod taki powód i nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meee 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 i co mam tera zrobić ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Temat wyjaśniony Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 to [##@K@##] $$$$ Daje mi bany za AB jak nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi