los ami 3 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 co ja kurwa klamie lala powiedzial ze nie mam zadnych juz banow a tu nagle ab ja pierdole ogarnijcie wtedy ten serv kurwa mac nie bende sie prosil o ub bo to senu nie ma jak mowia ze nie ma bana a ty z rekawa wyskakujesz i jest bezsens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dostałeś już ub nie gorączkuj się tak admini którzy cie zbanowali przeproszą, jeden dostał kare - zawieszenie, drugi nie bo to 1 wykroczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: los, ty jakis nie rozumny jesteś? ile razy ci pisałem żebyś się zastosował do wzoru Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi