YeS? 16 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 1. Nick:YeS?2. Imię:Sławek3. Wiek: 17 Lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie)TAK6. Składka(Tak/Nie):TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/YeS%3F/193.33.176.64:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Dlatego bo się nie bd wkurzał Jak są jakies dzieci i mają wh i softy itp Cs jest po to zeby zagrać sobie dla zabawy a nie być lepszy i się spalać ;/9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):0:1:5950107410. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5 h a w weekend może wiecej nic nie wiadomo co 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Zawsze gram ale najdłuzej to weekend 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:Troszkę już gram w te pistolety z 4 lata ale z przerwami a U was jestem już troszkę ;313. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Oczywisićie ze byłem adminem.Admin to nie jest nic takiego . nawet byłem moderatorem i się bardzo dobrze spisywałem ,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 To żart ? Nawet 10 h nie przegrane, 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Dlatego bo się nie bd wkurzał Jak są jakies dzieci i mają wh i softy itp czyli ty chcesz być adminem dlatego że nie chcesz się wkurzać jak grają na czitach ? " Zawsze gram ale najdłuzej to weekend :)" Wyjaśnij w jakich godzinach. Narazie na nie. Spróbuj za tydzień po przegraniu 20h i napisz porządne podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Classic Team Gemciu stary gram tu długo już inno był reset godzin na serwie ;3 Ludzie mnie tu bardzo dobrze znaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Skoro grasz długo to powinieneś wiedzieć że nie wypowiada się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 NA NIE! wypowiada sie w swoim podaniu 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Dlatego bo się nie bd wkurzał Jak są jakies dzieci i mają wh i softy itp (jest pelno adminow od tego.) a ja jestem praktycznie calymi dniami i nie ma czitów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jestem na NIE -Wypowiadasz się w swoim podaniu -Nawet dzisiaj widziałem jak już kogoś wyzywałeś -Niecałe 10h przegrane -"zawsze gram" jakoś ja ciebie nie widzę zawsze na serwie. Napisałeś jeszcze, że "Cs jest po to zeby zagrać sobie dla zabawy a nie być lepszy i się spalać" to czemu jak ktoś cb zabije pare razy już masz problemy jak nie klutnia to spamowanie na u@ ze ma wh. Jakoś sprawdzam i jest czysty, odpisuje na s@ CZYSTY a ty dalej, że śmieszny jestem jeśli uważam, że on nic nie ma... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 na NIE -brak wymagań PS. To co że grałeś tu kiedyś, był reset godzin i masz niecałe 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wymagania + warn za wypowiedz = odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi