Hajdzik 267 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Imię:KrzysiekWiek:17Kontakt:gg-10519458Twój nick na TS3:HajdzikDlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Ponieważ Gdy ja siedzę na TS to praktycznie nie ma adminów i myślę ze moge zrobic tak aby na ts będzie dużo osób przebywaćKontakt z administracją: (w skali 1-10):Ile czasu spędzasz na TS3:dziennie gdzieś po 3 godzinyCzy posiadasz admina na innym TS3?:posiadałem kiedyś na ts od IsamuZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):8-9Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:jakieś 3 lata mam ts miałem admina tu i tamPosiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):takCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Sory ale na Nie Nie ma cię od dłuższego czasu na ts'ie No i nie ma drugiego powodu, ponieważ tylko to, że cię nie ma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie widuje cie na tsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi