YeS? 16 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Siemka piszę ten temat bo nie wiem gdzie to napisać a mnie to bardzo wkurza ;/ Adminów jest bardzo dużo na serwie.A nikt bana typowi za podszywke nie moze dać . Ten typek się podemnie podszywa czały czas ;[ColorWar] YeS?" 4924 STEAM_0:1:50586058 5 18:05 53 0Dajcie mu bana #24 "YeS?" 4923 STEAM_0:1:59501074 15 18:17 80 0a to móje prosze dajcie mu bana ;3Przepraszam ze pisze temat a mam 2 warny ale gosciu mnie wkurza a specjalnie ustawia to .COlor War to jakis klan pb to kiedys tam byłem i go wkurwiałem a wbił na serwa i spina dupe .prosze was. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoooM 3 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Potwierdzam gracz [ColorWar] YeS? podszywa się pod gracza YeS? ponadto jest na serwerze pierwszy dzień bo nigdy go nie widziałem i przeszkadza innym graczom w grze. Proszę o bana dla niego nieda sie grać jak on jest na serwerze.... Pozdrawiam ZooM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dame 1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Potwierdzam wbil na serwer gracz [ColorWar]YeS? i zaczal sie podszywac pod gracza YeS? ktory aktulanie gral na serwie i nikt go wczesniej tu nie wdzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Gracz zbanowany, autor tematu kolejny warn za wulgaryzmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi