Dame 1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Nick:Dame2. Imię:Dominik3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie):tak6. Składka(Tak/Nie):jak bd trzeba to postaram sie zalatwic ale nie obiecuje 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Dame/193.33.176.64:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Bylem tu kiedys adminem ale proplemy z komputerem na 2 miesiace od internetu mnie odciely, co prawda duzo adminow jest na serwie ale czasem brakuje ich, no i bym chcial byc znowu adminem 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): 0:1:7594964210. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: To zalezy od dnia w tygodniu okolo 3-5 godzin a w weeken czasem caly dzien 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W Dni robocze okolo od 17:00 a w weekend okolo 8:00-10:0012. Staż w grze Counter Strike 1.6: Bylem juz na paru serwerach adminem, 1 nawet na tym i chcial bym byc nim jeszcze raz 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiscie chyba z 4 czy 5 razy PS: Co Do reklam to mialem kiedys w podaniu ale chyba byly podania resetowane i nie mam zadnych reklam przepraszam. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Siwy Czerwony kolor tylko dla administracji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jestem na tak Ogarniety ;3Nie warnujcie mnie już jutro odpracuje warny ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jestem na TAK + był kiedyś adminem + Ogarnięty + Miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jestem na TAK. +Godziny. +Steam. +Wiek. +Kulturalny +Pomocny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Na tak: godziny wiek kultura ogarnia.Na nie:dzisiejsza akcja ze skanowaniem i teksturami ale na to jestem w stanie przymknąć oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Narazie odpada, miałeś admina i się wytraciłeś badź bardzo aktywny wtedy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi