demolka 3 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam, piszę tutaj tą propozycję, ze względu na to że jeżeli się zdecydujecie wgrać ten plugin, zwykli użytkownicy nie powinni tego czytać. Chodzi mi żeby na serwer DD2 wgrać Lucia Hallucination, 90 procent ludzi grających, pewnie nie wie co to jest , więc może się to idealnie sprawdzać. Kilka słów na temat pluginu : Plugin pomaga w wykrywaniu wallhacka u graczy. Tworzy postać w scianie, widzialna jest tylko i wyłącznie dla admina i osoby która używa wh. Jeżeli dany gracz zacznie w nią strzelać znaczy to że jest odpalony. około 30 % czitów ma taki silnik że nie wykrywa luci, więc nie można tylko patrzeć na to że jak nie strzela to jest czysty, Lucia ma za zadanie pomóc w kilku procentach adminowi w podejmowaniu decyzji. Po wgranym pluginie na serwer admin wpisuje w consoli bind "klawisz" "luciaToggle" Uruchamia plugin, w chacie pojawi się wiadomość ,iż postać w ścianie została zalokowana. Ponowne wciśniecie klawisza usuwa postać. Krótka prezentacja : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 w sumie dobre , nie ktorzi gracze dobrze udaja aktorow posiadajacych wallhack-a moze to byc w jakims % przydatne jestem za , pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jestem za wgraniem tego bardzo przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Moim zdaniem przydatne gdy nie ma adma na serwie albo jest dużo graczy a adm jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej za. To kiedy wgrywamy? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tez jestem ZA naprawde moze sie przydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ten plugin jest zbugowany na aktualna wersje amx-a która jest na serwerach cs-classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 lucia odpada, nie potrzebna jest. Poza tym taki temat już był i h@ był przeciwko wgraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To od lat się już nie sprawdza, te nowe WH wykrwywają takie coś. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi