Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Chcialem zaproponowac dodanie informacji przy graczu na jakim sprzecie gra przy profilu np : Mysz : Razer Adder Sluchawki : Logitech G35 Mysle ze fajnie jest zobaczyc kto na czym gra Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 zacznijmy odemnie na awatarze masz wykaz sprzętu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Pomysł dobry Tylko większość nie wie pewnie nawet jaki sprzęt posiada 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 a takie pytanie po co komu do wiadomości kto na jakim sprzęcie gra? Takie tematy to chyba w pogaduchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Może po wejściu w profilu? Tam fajnie by to wyglądało. Przykładowo, na xfire jest to bardzo popularne ^^ http://scr.hu/0so5/wxplc http://scr.hu/0so5/exkr8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 EEE jako kobieta, nie bardzo sie znam.... na moim "sprzęcie" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja bym dodała zakładkę Facebooka, przekierowanie na nasz fanpage gdzies na głownej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Co do FP to będzie w weekend. Z góry muszę po raz kolejny przeprosić za moją aktywność, ale w tej chwili mam ważniejsze sprawy na głowie i nie mogę ich olać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Pomysl Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 jesli nawet sprzet posiada to raczje watpie ze to kogos to obchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi