jack daniels 0 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam taki problem iz dostalem ssy i nie moge ich tu zalozy z tego wzgledu ze cos mi co chwile wyskakuje ze mam cos z przegladarka itp i caly czas mnie wyzuca za kazdym razem mecze sie juz od godz a nie chcial bym dostac perma na tym serverze dd2 bo bardzo mi sie podoba a po 2 place tam sa vipa takze jest to rowniez wasza strata, jesli mozna prosil bym o pomoc jak najszybsza, by jakos te ssy wyslac na meil lub cos, dziekuje za wysluchanie czekam na wiadomosc pozdrawiam jack daniels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witaj mozesz wyslac mi na konsoli wzor a ja napisze za ciebie temat i wrzuce ss-y na pw ci wysle e-mail moj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz na PW w tej sprawie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi