JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Siemka, mam takie małe pytanko do was Xd Co to jest i jak to ogarnąć ( żeby nie wyskakiwało co chwile ). Pojawia mi się to co 4-7 sek (jakoś tak) próbowałem wpisać wszystkie te bindy jakie wyskakują, nie pomogło .... Może wy wytłumaczycie mi to ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wez wpisz w konsoli unbindall, potem tylko w keyboard daj use defaults jak nie pomoze to pokminimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Z tego co wiem to przez plugin i z tego co czytałam na necie nie da się nic z tym zrobić. Gracze ze steam niestety tak to widzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Plugins ksg stara się graczom nadać bind, który potem po naciśnięciu pokazuje adminowi czy gracz używa niedozwolonych klawiszy. Steam blokuje prawie wszystkie komendy pokazując właśnie takie oto komunikat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wyjaśnione. /close Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi